Sárvári 12/24 órás futás
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Versenyeink
 
Menü
 
Eredmények
 
Linkek

UMSZ

Minden, amit a futásról...

Sárvári Kinizsi SE

 

Futás Fotók

Kanizsai Futóklub

 

 
Mindenféle

Vége

Kedves Barátaink!

Régóta tartozunk már a beszámolóval, hogy mi történt a befizetett nevezési díjakkal, és mi a helyzet a futóversenyeinkkel. Azt reméltük, hogy a vírushelyzet elmúltával folytathatjuk a szervezést és találkozhatunk a 19. SÁRVÁRI 6/12/24 ÓRÁS FUTÓVERSENYEN és a 28. FÉLMARATONON is. Hát nem így történt.

Mint tudjátok 2020-ban, és 2021-ben a vírus miatt nem tudtuk megrendezni a versenyeket, az idén év elején végre nekifogtunk a szervezésnek. A versenyek megrendezéséhez az önkormányzat engedélye is szükséges, de írásbeli kérésünkre csak egy szóbeli választ kaptunk a polgármestertől miszerint: nem rendezhetünk versenyt, indoklás nincs.

Kerestük a megoldást, hogy lehetne mégis verseny, bíztunk benne, hogy a józan ész kerekedik felül a kicsinyes bosszún, de megint csak nem így lett.

Megtalálták a megoldást: megszüntették a Kinizsi Sportegyesület ATLÉTIKAI SZAKOSZTÁLYÁT, Gyulát kizárták és a számlánkat zárolták. Azt az ígéretet kaptuk, hogy a befizetett nevezési díjakat visszautalják a számotokra. Mi a listát a befizetésekkel átadtuk, reméljük, hogy az utalások rövidesen megtörténnek. A nevezési díjakon kívül azt a több mint 500.000.-ft-ot is zárolták amit a segítségetekkel, és a szponzoraitok segítségével gyűjtöttünk a versenyekre.

Jelenleg folyik az el- illetve leszámolás. Mi 20 év után befejeztük.

Köszönjük, hogy velünk voltatok! Jó egészséget, jó versenyeket és jó eredményeket kívánunk nektek!

                                 a szervező és segítő csapat nevében :  Görögné Berke Zsuzsanna

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Számláló
Indulás: 2005-01-20
 

Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre    *****    Egy asztrológiai elemzés,sok segítséget ad,életünk megtervezéséhez,rendeld meg és küldök egy 3 éves éves elõrejelzést is    *****    Szeretne leadni felesleges kilókat? Szeretné méregteleníteni és tisztítani szervezetét?Csatlakozzon a programhoz még ma!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, kezd az évet azzal, hogy belenézel, én segítek értelmezni amit látsz. A saját akaratod dönt!    *****    Regisztrálj még ma és 5.333 Ft kedvezményt kapsz az AMWAY termékeibõl! Januári leárazások! Amway termékek elérhetõ áron!    *****    Sokan elmentek a Paradox Live mellett, pedig könnyen lehet, hogy egy kiváló animét hagytak ki. Olvasd el, miért.    *****    Megõrültek az árak!Hatalmas nagy kedvezményekkel várlak benneteket!AMWAY termékek elérhetõ áron!Regisztrálj még ma!AMWAY